Influencer Marketing

influencer-marketing

Vad är Influencer Marketing

Influencer marknadsföring utnyttjar räckvidden för en befintlig influencer som har byggt ett stort efterföljande och starkt varumärke inom en viss nisch för att stödja ditt varumärke, din produkt eller samskapa innehåll med avsikten att öka varumärkes kännedomen och driva försäljningen.

Influencer Marketing Strategi

Vi hjälper dig att identifiera hur influenser marketing kan hjälpa dig att nå dina övergripande affärsmål och hur du gör det till en del av din övergripande mediamix. Vi bestämmer din målgrupp och definierar relevanta och mätbara KPI: er.

Få tillgång till unik följardata

Vi hjälper dig att identifiera influensers som passar ditt varumärke och når din målgrupp. I vårt AI-baserade verktyg har vi tillgång till detaljerad följareinformation för att hjälpa till att fatta våra beslut. Vi hjälper dig med annons materialen och ser till att hela processen går smidigt, från början till slut.

Följ dina resultat i realtid och optimera kontinuerligt

Medan vi samordnar och utför hela aktiveringen kan du följa alla resultaten i realtid. Vi arbetar kontinuerligt för att optimera dina resultat för att uppnå bästa möjliga effekt, både på kort och långsikt.

Beställ Influencer Marketing idag!

Holdingbolag.se kommer att ge dig en snabb, enkel och transparent tjänst som går extra milen för att säkerställa fullständig kundnöjdhet. I över 15 år har vi tillhandahållit förstklassig service för kunder över hela världen och ser fram emot att ge dig samma service.